Program 2017

Program lørdag 3. juni 2017

 

0900 – ca 1400. LitteraTUR.
Lofoten Turlag. Avreise fra kaia på Reine klokka 0900. Se eget program 

Reine Kultursenter:


1100-1145
 Bob Dylan – kåseri ved Fartein Horgar. Bob Dylan er en av vår tids aller største kunstnere. I mer enn et halvt århundre har han gledet og forarget sine tilhengere – og han når fortsatt ut til nye generasjoner. Fartein Horgar geleider oss gjennom alt fra sangeren, låtskriveren, filmskaperen, forfatteren, maleren og til mennesket Bob Dylan.
Billetter kr 165 inkl. avgift kjøpes her 

1200-1245 Bokbad med Jan Mehlum, en svært anerkjent krimforfatter med blant annet Rivertonprisen i 1998. Med serien sin om tønsbergadvokaten Svend Foyn. Særlig har han tatt tak i såkalte «cold case-saker» som utgangspunkt for sine romaner. Den foreløpig siste fra høsten 2016, «To komma åtte sekunder» har klare henspillinger på den mye omtalte Wiborg-saken som var forbundet med byggingen av hovedflyplassen på Gardermoen. Mehlum intervjues av Finn Stenstad.
Billetter kr 165 inkl. avgift kjøpes her. 

1300-1345 Bokbad med Ivo de Figueriedo. Ivo, med mellomnavnet Bjarne, er gutten fra Langesund som var litt brunere i huden og som hadde litt mørkere krøller enn de andre guttene han vokste opp sammen med. Forklaringen ligger i hans faderlige opphav, og det er først og fremst faren Xavier Hugos historie vi her blir introdusert for. Selv om også moren Mari naturlig nok spiller en sentral rolle, er «En fremmed ved mitt bord» i første rekke fortellingen om et liv som bærer i seg flere kontinenter, skiftende identiteter og ulike klasser på en og samme tid. Intervjuet av Mustafa Can.
Billetter kr 165 inkl avgift kjøpes her  
 

1400-1500 Pause

1500-1545 Bokbad med Linda B. Knausgård. Aktuelle Linda Boström Knausgård høster strålende anmeldelser for sine bøker som nå er nå gitt ut på norsk. Velkommen til et spennende forfattermøte. Intervjuet av Mustafa Can.
Billetter kr 165 inkl. avgift kjøpes her   - UTSOLGT

1600-1645 Bokbad med Asbjørn Jaklin. Journalist og forfatter Asbbjørn Jaklin skriver sterkt, dramatisk og grensesprengende om krigens traumer i Nord-Troms og Finnmark. I hans siste bok, Brent jord, beskriver Jaklin de personlige, politiske og militære sidene ved tvangsevakueringen. Jaklin blir intervjuet av Finn Stenstad
Billetter kr 165 inkl. avgift kjøpes her

1700-1745 Bokbad med Anne B. Ragde. Anne B. har vært på Reine tidligere, men her er det nok å snakke om. Nye bøker renner ut. Siste utgivelse, den fjerde boka om familien Neshov, innbyr til lesefest ifølge anmeldelsene. Om dette og mye, mye annet blir Anne B intervjuet av Finn Stenstad.
Billetter kr 165 inkl avgift kjøpes her

_MG_9001